Online magazineThe Futuristic Issue

Social SyntheticSeth Price

Social Synthetic heet de overzichtstentoonstelling van Seth Price die vanaf 13 april te zien is in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Voor het eerst is werk van deze moderne kunstenaar te zien in Nederland. Voor wie Seth Price nog niet kent: vier vragen en antwoorden over hem en zijn werk.

Read more

AileenEditorial

Credits:
Fotograaf: Martijn Senders
Assistent fotograaf: Laura Dirksen

Styling: Rianne Boon
MUAH: Elise Langenhuisen voor Aveda
Model: Aileen van W. @ Elite Model Management

Read more

COS onthultNew Spring by Studio Swine

Voor deze editie van Salone del Mobile koos de Zweedse modeketen COS dit jaar de Londense Studio Swine, een artistieke samenwerking tussen Japanse architect Azusa Murakami en Britse kunstenaar Alexander Groves. Deze samenwerking vertaalde zich in de installatie ‘New Spring’ – een indrukwekkende, multi-zintuiglijke beleving, die nu te bewonderen is tijdens de Salone del Mobile 2017.

Read more

Als het verhaalmaar klopt

Weinig Nederlandse labels maakten furore zoals Anecdote dat doet en deed – eigenaresse Jetteke van Beuningen verovert met haar minimalistische designs al een aantal jaar de wereld, van Tokyo tot Londen. Reden genoeg om haar eens het spierwitte hemd van ’t lijf te vragen.

Read more

Vijf vragen aan Charlotte vanCharlotte Wooning Sieraden

Charlotte Wooning studeerde mode aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en is sinds 2005 ontwerpster van het gelijknamige sieradenlabel Charlotte Wooning. Haar werk is elegant en modern en benadrukt de schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Charlotte maakt haar juwelen van edelmetalen zoals goud, zilver en goldplated zilver en edelstenen.

Read more

The YoungOnes Editorial

Credits:
Fotografie: Suzanne Rensink
Styling: Lidewij Smeur
MUA: Maaike Beijer for M.A.C. cosmetics, Nr4 haircare @ Angelique Hoorn

Read more