Online magazineThe Festive Art Issue

Paris Atelier& Other Stories

& Other Stories introduceert de natuurlijke Franse beauty lijn van het Paris Atelier. De lijn bestaat uit natuurlijke ingrediënten van Franse origines waaronder witte truffel, saffraan en oesterschelp. De serie bestaat uit 10 producten en omvat de vele aspecten en bijzondere rijkdom van Frankrijk.

Read more

Met naald englinsterende draad

Modeontwerpster Saskia van Drimmelen en regisseur Margreet Sweerts zijn niet vies van wat gaten en scheuren. Met hun Golden Joineries hebben ze al honderden kledingstukken gerepareerd en nieuw, glinsterend leven ingeblazen. Als kers op de gouden taart is er nu een bordspel waarmee iedereen zelf aan de slag kan gaan. “We hopen dat het een modemerk wordt en dat de straten zich vullen met kledingstukken met gouden littekens.”

Read more

Tot hetpuzzelstukje past

Wat ik ‘wel of niet weet van wat ze gedaan heeft?’ Dat is een goede vraag. Nicola Kloosterman (40) heeft een imposant creatief verleden, maar timmert nu vooral aan de weg als collagemaakster. Over de vrouw die een jaar geleden haar eerste collage postte op Instagram, en een half jaar later met haar werk in ELLE stond.

Read more

Young talentsEditorial

Credits:
Fotograaf: Melody Lieftink
Assistent fotografie: Fleur Panhuijzen 
Stylist: Robin Hoogeveen
Muah: Sjarde Kirioma
Model: Daphne Baas @ IBTM Models 

Read more

Design WalhallaObject Rotterdam

OBJECT biedt van 10 tot en met 12 februari 2017 een prachtig overzicht van eigentijds design. Om te kijken en te kopen. Meer dan 75 nationale en internationale, gevestigde en upcoming ontwerpers op het snijvlak van design, kunst, architectuur en mode doen mee. En het leuke is dat bezoekers tijdens de beursdagen de ontwerpers ook kunnen ontmoeten, zij lichten ter plekke hun werk toe. 

Read more

Broeken bakkenà la Blanka

Als klein meisje rende Anbasja Blanken (29) nog door de bossen van Curaçao, om na een avontuurlijke dag haar rastaharen te laten rusten op haar stapelbedje. Nu is mode haar wereld, maar hart voor het paradijselijke heeft de ontwerpster nog steeds. “Toen ik stage mocht gaan lopen bij Viktor en Rolf dacht ik echt: hoe ben ik vanuit de jungle hier beland?”

Read more

Audrey’s allurebestaat een muze zoals zij nog?

Ze vormen een mooie combinatie, alleen al door het uiterlijke contrast. Haar ronde guitige gezicht, grote donkere ogen, het frêle figuurtje. Zijn rijzige gestalte, robuuste gezicht, de blauwe ogen en de bos haar die steeds grijzer is geworden. Haar elegantie en ondeugende lach, zijn scherpe blik en kordate manier van werken.

Read more

Beijer, Rozemarijn,toegelaten

Wanneer kunst eenmaal in je kop zit sijpelt het er nooit volledig uit, weet Roos Beijer als geen ander. Ze stopte met de kunstacademie, studeerde af in bedrijfskunde en richtte kunstconcept Gen-IE op. Nu zit ze sinds drie maanden weer in de schoolbanken aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. “Hoe kunst elke keer weer mijn leven in vliegt is werkelijk idioot.”

Read more

Dit is Marisol Ferradás,met een sterretje op de i

Ze pakte 28 jaar geleden haar biezen voor de liefde, besloot modeagent te worden en introduceerde als allereerste Isabel Marant in Nederland. Het Franse accent van Marisol Ferradás (55) is niettemin nog steeds niet verdwenen, evenals haar verknochtheid aan mode en kunst. “Als ik genoeg van het ene heb, duik ik zo snel mogelijk weer in het andere.”

Read more

The Hundred-Year HouseRebecca Makkai

Een grote beker warme chocomelk (het liefst met karamelsiroop en slagroom met kaneelpoeder als topping), een zacht dekentje, een comfortabele bank, heel veel fonkelende lichtjes, misschien een leuke lover om tegenaan te kruipen (niet perse noodzakelijk) én een goed boek. Meer hebben we niet nodig om energie bij te tanken tijdens deze winterse dagen. Het perfecte boek om bij weg te kruipen is The Hundred-Year House van Rebecca Makkai, bekend van The Borrower (De Lener).

Read more
Page