Vijf vragen aan Céline van The Rub Scrub

10 October 2016,

Koffiebonen scrubben op je gezicht; het stimuleert de bloedsomloop en verwijdert dode huidcellen. Céline Willemse van The Rub Scrub ontwikkelde dit product en het is inmiddels een grote hit.

Hoe is het idee voor The Rub Scrub ontstaan?
The Rub Scrub is ontstaan uit een behoefte naar minder en natuurlijk. Dus huidverzorging terugbrengen naar de essentie, het moet simpelweg goed werken.
Ik ben zelf van alles gaan maken; maskers, cremes, scrubs. Van de scrub was ik zo onder de indruk dat ik besloot er een verpakking omheen te laten maken. De rest van de producten zijn we op dit moment achter de schermen aan het ontwikkelen, dit doe ik samen met Leslie (Korteweg).

Hoe ben je achter het perfecte recept voor RUB gekomen?
Door keer op keer te blijven proberen en uiteindelijk werd dit hét recept. Er zit geen één ingrediënt in zonder werking.

En waarom koffie?

Vaak zie je scrubs waarvan de basis suiker of zout is. Deze hebben een vrij grove harde korrel, wat heftig is voor je huid. De korrel van koffie is fijner en zachter; dit maakt optimale exfoliatie mogelijk, zonder je huid te beschadigen. De caffeine uit de koffie stimuleert de bloedsomloop. Bovendien werken de overige ingrediënten ook nog eens op zichzelf én samen, om zo het beste resultaat te behalen.

Produceren jullie alles zelf?
In het begin deze we dit allemaal zelf, maar inmiddels niet meer. Nu laten we het maken om de vraag aan te kunnen.

Wat zijn je dromen en plannen voor de toekomst met The Rub Scrub?
Ik wil graag uitbreiden, meerdere producten onder één lijn waar The Rub Scrub dan ook deel van wordt. Daar zijn we op dit moment mee bezig en het krijgt steeds meer vorm, wat erg gaaf is. Samples die binnenkomen of product designs goedkeuren; de mix tussen de zakelijke kant en het creatieve proces vind ik het leukst. Dat ik dit nu mijn werk kan noemen is wel een droom die uitkomt. Kom maar op met die toekomst!

Meer weten over The Rub Scrub? Ga naar www.therubscrub.com