Paris Atelier& Other Stories

31 January 2017,

& Other Stories introduceert de natuurlijke Franse beauty lijn van het Paris Atelier. De lijn bestaat uit natuurlijke ingrediënten van Franse origines waaronder witte truffel, saffraan en oesterschelp. De serie bestaat uit 10 producten en omvat de vele aspecten en bijzondere rijkdom van Frankrijk.

Ieder aspect van de beauty lijn is vervuld met de Franse filosofie, te beginnen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit regio’s die de lijn hebben geïnspireerd. De producten geïnspireerd door de kust bevatten exfoliërende oesterschelpen, kalmerende Eau D’Ajonc en verzachtende algen uit Bretagne. De kruidentuin producten hebben antioxiderende eigenschappen, van saffraan en rozen extract tot honing uit de Provence. De producten geinspireerd door het bos bestaan uit hydraterend witte truffel extract, verzorgende vijgen olie en boter uit de Cascogne.De verpakkingen, de namen en het ontwerp zijn geïnspireerd door botanische boeken. Hierin is de romantiek en de natuur van Frankrijk vastgelegd. Ieder thema heeft zijn eigen kleur en een goudkleurige symbool; de kust is blauw, het bos is groen en de kruidentuin is rood, hiermee worden de rijke karakteristieken van vintage botanische boeken onderstreept.

“We hebben lange tijd aan de beauty lijn van het Paris Atelier gewerkt, wat het des te leuker maakt om het tot leven te zien komen. De collectie bevat de sfeer van de Franse kust, het bos en de kruidentuin – drie elementen die dicht bij ons hart liggen. Al deze aspecten komen terug in de natuurlijke ingrediënten die zijn vemengd met luxe texturen en geuren die voorzien in de wensen van iedere vrouw,” – Frida Fagerholm, Head of Beauty, & Other Stories.“Bij het ontwikkelen van de geuren voor deze lijn benaderde ik elk product uniek. Iedere samenstelling is ontwikkeld om een gevoel van Frankrijk op te roepen en herinnert aan de zoute kustlijnen, royale tuinen en groene bossen.” – parfumeur Jérôme Epinette.

 

& Other Stories heeft een in-store recycling programma ontwikkeld voor de klanten. Klanten ontvangen een thank-you- treat van 10% korting bij inlevering van lege beauty verpakkingen. De Paris Atelier beauty lijn verkrijgbaar in de winkels en via stories.com.Imagery by Quirine Smid

png-leeg