&Other Stories lanceertgift shop concept

De Zweedse modeketen & Other Stories lanceert met trots haar eigen stationery lijn: The Gift ShopDe collectie is een verzameling van creatieve cadeaus. De items zijn met oog voor detail ontworpen door zowel het Parijse als Stockholmse Atelier. Voor deze lancering presenteert het merk een reeks korte films die je een kijkje geven in een wereld van precisie en creativiteit.

De collectie biedt een eindeloze ontdekkingstocht met talloze schatten, zoals: reisaccessoires, schrijfwaren, en decoratieve stukken. Deze collectie is geïnspireerd op gift shops van exposities, hotels, musea en festivals wereldwijd. “Wij houden ervan om naar exposities, musea en festivals te gaan en een van de spannendste dingen is het bezoeken van de gift shops. Dit is de plek waar alle geheimen, kleine cadeaus en speciale items worden verkocht die nergens anders te koop zijn. Wij wilden dit gevoel ook creëren met onze eigen versie van een gift shop”, aldus Hildén Brengtsson, Creatief Directeur, & Other Stories.

De Parijse serie heeft een traditionele uitstraling die zich kenmerkt door rode, donkerblauwe strepen en zo nu en dan wat gouden details, zoals de in goud bedrukte Franse zinnen. De Stockholmse serie symboliseert & Other Stories voorliefde voor kleur en print. Deze collectie is te herkennen aan haar frisse kleurenpalet, de geabstraheerde grafische vormen, het marmer en experimentele waterverf prints. 

 

De gift shop is vanaf vandaag verkrijgbaar in stores en online.png-leeg

png-leeg