MÁDARAloves nature

19 December 2016,

Skincare brand MÁDARA komt deze winter met een erg leuk cadeau voor onder de kerstboom: de MÁDARA Superskin Essential Set die omgetoverd kan worden tot een vogelhuisje. Haal de scrub en het micellar water uit de verpakking en verander het doosje in een warm nestje voor vogels.

 

 

MÁDARA MICELLAR WATER
Micellar Water is niet alleen een goede cleanser, het is een multi tasker die make-up verwijdert en een toner met vochtinbrengende eigenschappen in één. Het product biedt de beste natuurlijke bestanddelen om de huid te reinigen en verzorgen. Het bevat onder meer verzachtend en reinigend aloë vera sap, vocht inbrengend hyaluronzuur en Noordelijke pioenroos, dat rijk is aan krachtige antioxidanten die de huid verzachten, hydrateren en beschermen. MÁDARA Micellar Water bevat een hoge concentratie micellen, kleine balletjes met reinigende oliemoleculen die vuil en vet aantrekken en onzuiverheden tegen gaan zonder de huid uit te drogen.

 

EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB
MÁDARA’S rijke, op olie gebaseerde scrub formule transformeert tijdens het reinigen in een delicate melk die de huid een dubbele dosis voordelen te bieden heeft. De Oil-to-Milk Scrub exfolieert op zachte wijze, reinigt, verzacht en vernieuwt de huid zonder de natuurlijke vochtbalans te verstoren. Abrikozen- en haverolie moleculen binden vuil en onzuiverheden, terwijl microparels van natuurlijke was de verstopte poriën reinigen, dode cellen verwijderen en de huid glad maken. De scrub ‘boost’ de cel regeneratie en zorgt voor een frisse huid met stralende teint.
png-leeg
png-leeg