The HoxtonEén van de fijnste plekken van Amsterdam

Aan de Herengracht, om de hoek van De Negen Straatjes, vindt je The Hoxton Amsterdam. Een plek waar je niet alleen kan slapen, maar ook heerlijk kunt eten en fijn kan werken. Een nachtje weg in eigen stad of een weekend Amsterdam op de planning, dan is The Hoxton een absolute aanrader.

Een aantal grachtenpanden naast elkaar waar je 111 verschillende kamers vindt met namen zoals de ‘Shoebox’, ‘Cosy’ & ‘Roomy’.  Je voelt je direct thuis wanneer je The Hoxton binnen stapt, door het prachtige (retro)design en de open ruimte met lobby en restaurant.         

De kamers van The Hoxton zijn luxe ingericht, met (hele!) fijne bedden en een badkamer waar je bijna in zou willen wonen, zo mooi. Hang de avond van te voren een leeg tasje aan de deur op en de volgende ochtend hangt dat zelfde tasje aan de deur, gevuld met een lekker ontbijtje. Je kan natuurlijk ook ontbijten (of uitgebreid brunchen in het weekend) met o.a. overheerlijke pancakes of avocado on toast. Ook ‘s avonds kan je in de lobby terecht voor een drankje aan de bar of een kop thee in één van de fijne zitjes.

 

 

The Hoxton Amsterdam organiseert ook regelmatig events, neem hier een kijkje voor meer informatie. | www.thehoxton.com