Bijkomen inLa Butte Aux Bois

5 September 2017,

Heb je binnenkort een weekend weg op de planning staan en wil je vooral even echt tot rust komen? Plan dan een bezoek aan La Butte Aux Bois in Lanaken, nét over de grens. Dit prachtige landgoed, inclusief wellness center én een restaurant met Michelin ster, bevindt zich middenin het bos (vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen). Ook Lanaken zelf heeft een leuk klein centrum en binnen tien minuten rijden ben je in hartje Maastricht.

De geheel vernieuwde Spa Retreat La Forêt, werd afgelopen mei heropend. In deze ‘Eco-Chic’ Spa Retreat met uitzicht op het bos, vind je onder andere een hammam en een Panoramic sauna. Daarnaast kan je een duik nemen in het binnenzwembad of even bijkomen op één van de zonnebedden op het terras of in de jacuzzi. Ook is er een ruime keuze aan behandelingen, deze vind je hier. Tussen 12:00 en 13:30 wordt er een overheerlijke lunch geserveerd, à la carte of een vast (twee- tot viergangen)menu.      

Sinds een paar weken heeft La Butte Aux Bois er 20 nieuwe kamers bij; La Forêt. Via een glazen passage loop je naar deze rustig gelegen kamers, met uitzicht op het Nationaal Park Hoge Kempen en de Spa Retreat. De ruime moderne en luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien, inclusief een dubbele regendouche (!!).
Naast restaurant La Source (1* Michelin) beschikt het hotel ook over een tweede restaurant, genaamd Le Bistrot, onder leiding van Chef-kok Ralf Berendsen (zijn uitgangspunt: creëren met passie, kiezen voor puur en werken naar perfectie). Hier kan je genieten van a à  la carte, het Le Bistrot menu of kleine gerechten, inclusief heerlijke wijnen. Met mooi weer buiten op het prachtige terras met uitzicht op de grote tuin. Een absolute aanrader!

 

 

 

www.labutteauxbois.com