AvedaWedding Masques

9 February 2017,

Wanneer straalt de huid meer dan op een huwelijksdag? Om het hele jaar door diezelfde prachtige heldere gloed te hebben introduceert Aveda de nieuwe Tulasāra™ Wedding Masques Overnight.

De speciaal ontwikkelde oog- en gezichtsmaskers zijn voor 97% natuurlijk afgeleid¹ en zorgen ervoor dat je vanaf nu elke dag wakker wordt met een schitterende huid zoals een stralende bruid. Zodra de huid rust gedurende de nacht zorgt deze bijzondere formule ervoor dat je de volgende ochtend stralend wakker wordt en op termijn een jongere uitziende huid krijgt.AYURVEDISCHE WIJSHEID
Beide maskers zijn geïnspireerd door het Haldi schoonheidsritueel uit India, een vast onderdeel van een Hindoestaanse huwelijksceremonie. De samenstelling is gebaseerd op de Ayurvedische principes, een eeuwenoude gezondheidsleer uit India.
“Haldi verwijst naar de pasta die voor de traditionele Indiase Haldi huwelijksceremonie wordt gebruikt: een mix van kurkuma (Haldi betekent kurkuma in het Sanskriet), kikkererwtenpasta en rozenwater,” legt Divyesh Patel uit, de Aveda Director van Skincare Research en Development.

“Tijdens de ceremonie brengen alle getrouwde familieleden de pasta aan op het gezicht, handen, armen, benen en voeten van de bruid en bruidegom, één dag voor de bruiloft, als een geschenk van veel geluk. Kurkuma staat erom bekend de huid te verhelderen, het Haldi-ritueel zorgt ervoor dat het bruidspaar er op hun mooist uitziet op de grote dag. Er wordt zelfs beweerd dat wanneer de bruid of bruidegom een ongetrouwd persoon (in huwbare leeftijd) aanraakt met de Haldi pasta, hij of zij een grote kans heeft de volgende te zijn die in het huwelijksbootje stapt.”

 

 

De Wedding Masque Overnight producten zijn verkrijgbaar vanaf 13 februari 2017 in de Aveda webshop en bij de Aveda salons, spa’s en verkooppunten.

png-leeg