AtelierAnna + Nina

10 October 2016,

In een klein monumentaal pand aan de Reguliersgracht is een nieuwe vestiging van de Amsterdamse concept store ANNA + NINA geopend. Atelier ANNA + NINA focust zich op sieraden van exclusieve merken, zoals het New Yorkse Catbird en het Japanse Jennie Kwon en van eigen bodem labels als Sam en Haas en van Bibi van der Velden. Anders dan in de andere twee winkels vind je hier vooral sieraden vervaardigd van echt goud, met onder meer diamanten, smaragden, saffieren en is er een collectie van vintage items verkrijgbaar.

Daarnaast kan je je eigen ontwerp laten maken door een in-house goudsmid. Door middel van een computer gegenereerde graveermachine is het ook mogelijk om je eigen initialen, symbolen of illustraties te laten graveren.

Oprichtsters Anna De Lanoy Meijer & Nina Poot zijn trots op de nieuwe winkel:

“Dat wij van sieraden houden is allang geen geheim meer! Maar met de opening van deze speciale sieradenwinkel is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Met onze eigen goudsmid halen we een eeuwenoude ambacht in huis met liefde voor detail. Hoewel we natuurlijk trots zijn op de collectie die we zelf hebben samengesteld voor deze winkel, zijn we ook enorm benieuwd naar de ontwerpen van onze klanten.”