Lifestyle articles

De fijnste plekkenin Zuid-Frankrijk

Deze zomer een trip naar de Zuid-Franse zon gepland? Wij verzamelden de fijnste plekken om te eten en logeren, in Nice, Antibes, Eze & Cannes.

Read more

Vijf vragen aan Michelle vanFortheloveof Store

We spreken Michelle Bours van het winkelconcept “Fortheloveof Store: een winkel die draait om verschillende kleurthema’s. “Nu nèt de winkel is veranderd in een nieuw kleurthema, zie ik ook hoeveel invloed kleur kan hebben op de sfeer.” aldus Michelle. “In de roze periode was de winkel heel zoet en kwamen er zelden mannen binnen. Wit is bijvoorbeeld een stuk neutraler en voelt eerder sereen – echt een totaal andere ervaring.”

Read more

PAUSEConscious pop up store

Hoewel het leven steeds sneller lijkt te gaan, ontstaan er gelukkig ook tegenbewegingen. Zo verplaatst menig consument zich plots weer van online naar offline en dalen de succescijfers van zogenaamde fast fashion labels. Een organisatie dat hierop inspeelt is het originele PAUSE, een pop up concept waarbij de wij als consument kunnen verdrinken in de schoonheid van slow fashion. Dat betekent duurzaam ontwikkelde mode en kunst met een mooi gedachtengoed. PAUSE is binnenkort voor de derde keer te bezoeken in de Posthoornkerk in Amsterdam. Wij spraken met oprichters Romina en Leticia over hún verhaal.

Read more

&Other Stories lanceertgift shop concept

De Zweedse modeketen & Other Stories lanceert met trots haar eigen stationery lijn: The Gift ShopDe collectie is een verzameling van creatieve cadeaus. De items zijn met oog voor detail ontworpen door zowel het Parijse als Stockholmse Atelier. Voor deze lancering presenteert het merk een reeks korte films die je een kijkje geven in een wereld van precisie en creativiteit.

Read more

Het Witte Huisals Camelot

De reden dat regisseur Pablo Larraín een film over haar maakte, is dat ze misschien wel de ‘minst gekende van alle bekende vrouwen’ is: Jackie, de weduwe van John F. Kennedy. De film Jackie gaat over rouw. En over regie. Over hoe zij, die in één klap haar man en haar status als first lady verliest, op een cruciaal moment bepaalt hoe wij de Kennedy’s voortaan zullen herinneren.

Read more

Gus CrosbyChef van Sea Containers, Mondrian London

Het Mondrian London hotel opende haar deuren in 2014 en is geïnspireerd door het gouden tijdperk en de trans-Atlantische reizen. Het restaurant van het hotel, Sea Containers, is ontworpen onder leiding van Tom Dixon en bevindt zich op de begane grond. De met koper beklede hal leidt naar het restaurant met open keuken. Met uitzicht op de Theems en een voormalig gebruikte gele onderzeeër in het midden van het restaurant wordt het thema van de ‘zee’ overal doorgetrokken. Wij namen een kijkje bij Sea Containers, aten een aantal favoriete gerechten van het restaurant (de Ceviche is absoluut een aanrader!) en spraken met Chef-kok Gus Crosby.

Read more

Dinerendoor een roze bril

Als je door Elizabeth Street loopt in Little Italy zal één ding je niet ontgaan, dat is de enorme babyroze gevel die sinds kort de straat opfleurt. Het uithangbord met een neon roze smiley kondigt dit restaurant al in de verte aan: Pietro Nolita serveert gezond Italiaans eten maar dat alles door een roze bril. “Echte mannen dragen roze, toch?” zegt trotse eigenaar Pietro Quiglia, terwijl hij de deur opent gekleed in een roze pullover.

Read more

AvedaWedding Masques

Wanneer straalt de huid meer dan op een huwelijksdag? Om het hele jaar door diezelfde prachtige heldere gloed te hebben introduceert Aveda de nieuwe Tulasāra™ Wedding Masques Overnight.

Read more

Design IconsAmsterdam

Vintage liefhebbers kijken uit naar het begin van de lente: langere dagen, tulpen en… Design Icons Amsterdam! De meubelbeurs is een van de grootste events in Europa op het gebied van 20e eeuws meubeldesign en vindt plaats in het weekend van 11 en 12 februari 2017. 

Read more

Nature BlendEditorial

Credits:
Fotograaf: Iris Duvekot
Styling: Marloes Hogenkamp
Muah: Jitske Serné
Model: Nienke van Hofslot @ Touché
Assistent fotograaf: Mark Rammers

Read more
Page